آشنایی با مشخصات فنی سینی کابل
یکی از موضوعاتی که باید همه افراد قبل از خرید سینی کابل با آن آشنا شوند، مشخصات فنی مربوط به انواع این سینی می باشد. با آشنایی نسبی در این حوزه هر فردی می تواند نیاز خود را بسنجد و بهترین انتخاب را داشته باشد. از این رو در این مطلب برخی از مشخصات فنی که شرکت های سازنده طبق آن این سینی مخصوص را تولید و روانه بازار می کنند، معرفی می شوند.
ضخامت سینی کابل
اولین موضوعی که باید به آن پرداخته شود، ضخامت این سینی می باشد. ضخامت این محصول می تواند باعث افزایش عمر آن شود. همچنین ضخامت این سینی بر روی قیمت آن نیز تاثیر گذار می باشد. زیرا هر چه ضخامت این محصول افزایش یابد، متریال به کار رفته برای تولید آن ها نیز افزایش می یابند. این موضوع به صورت مستقیم بر روی قیمت سینی کابل تاثیر گذار می باشد. استحکام این محصول با ضخامت بالا نیز بیشتر بوده و در نتیجه طول عمر بیشتری دارند. معمولاً شرکت های سازنده ضخامت این سینی را بین 0.8 میلی متر الی 2 میلی متر انتخاب می کنند.
عرض سینی کابل
یکی دیگر از مشخصات فنی که در انتخاب نحصول یاد شده دارای اهمیت می باشد، عرض آن می باشد. معمولاً انتخاب عرض این سینی به تعداد و قطر کابل هایی است که باید درون آن قرار بگیرند. بدین ترتیب در صورتی که تعداد کابل های عبوری زیاد باشد، نمی توان از این سینی با عرض کم استفاده کرد.
معمولا شرکت های سازنده عرض این محصول را بین 50 میلی متر تا 1100 میلی متر در نظر می گیرند. هر چه عرض این محصول بیشتر باشد، قیمت آن نیز افزایش می یابد. بدین ترتیب در صورتی که نیاز به cable tray با عرض زیاد نمی باشد، نیازی به هزینه اضافی نبوده و می توان کمترین عرض و یا مناسب ترین عرض را انتخاب کرد.
طول سینی کابل
یکی دیگر از مشخصات فنی که می توان برای این سینی بیان کرد، طول آنها می باشد. طول این محصول را شرکت های تولید کننده در حد استاندارد انتخاب می کنند تا حمل و جا به جایی آن ها و همچنین نصب آن ها با مشکل مواجه نشود. در صورتی که این محصول با طول غیر متعارف و بیش از حد تولید شود، حمل و نقل و همچنین نصب آنها با مشکل مواجه می شود. شرکت های سازنده برای این محصول طول 2 متر الی 3 متر را ایده آل دانسته و معمولا در این بازه محصولات خود را تولید می کنند.
آشنایی با جنس ورق مصرفی جهت ساخت cable tray
شاید بسیاری از افراد اطلاعات زیادی در خصوص ورق مورد استفاده برای تولید سینی کابل نداشته باشند. به همین خاطر در اینجا قصد داریم تا توضیحات مختصر و مفیدی را در رابطه با جنس ورق مصرفی جهت تولید این محصول ارائه دهیم. ورقی که برای ساخت این محصول مورد استفاده قرار می گیرد، فولاد ST 37 می باشد. این نوع فولاد دارای خواص فیزیکی و مکانیکی بسیار خوبی بوده و این موضوع باعث شده تا در صنایع مختلفی از جمله ساختمان سازی از آن استفاده شود. فولاد ST37 یکی از پر کاربرد ترین نمونه از فولاد های تولید شده توسط شرکت های فولاد سازی می باشد. این نوع فولاد دارای استحکام بسیار خوبی بوده و در نتیجه توانایی تحمل وزن در آنها بالا می باشد.
آشنایی با نوع روکش cable tray
از دیگر نکاتی که نیاز است برای آشنایی بیشتر با این محصول بدانیم، نوع روکش ورق مورد استفاده برای تولید این محصول می باشد. معمولا فولاد انتخاب شده برای تولید این نوع سینی، ST37 بوده و نیاز به روکش کاری برای جلوگیری از زنگ زدگی و پوسیدگی دارد. روکش گالوانیزه می توان بهترین انتخاب برای تولید سینی یاد شده باشد؛ زیرا هم از لحاظ قیمت مقرون به صرفه بوده و هم دارای کیفیت بسیار خوبی است و از زنگ زدگی فولاد بر اثر رطوبت و سایر مواردی که موجب خوردگی فولاد می شوند، جلوگیری می کند. بهتر است برای تولید این سینی از گالوانیزه گرم استفاده شود. زیرا در این روش روکش گالوانیزه ضخامت بیشتری داشته و موجب افزایش طول عمر فولاد می شود.
مزایای استفاده از cable tray
ظاهر مناسب
استفاده از این محصول قطعا دارای مزایای بسیار زیادی بوده و همین ویژگی ها سبب شده اند تا شرکت های مختلفی در سطح دنیا به تولید این سینی مشغول شوند. یکی از ویژگی های اصلی که می توان برای استفاده از این محصول بیان کرد، زیبایی و نمای ظاهری می باشد. معمولا هنگامی که یک کابل روکار قرار باشد بر روی دیوار نصب شود، جلوه ای زشت به نمای ساختمان می دهد. این در حالی است که اگر از این محصول استفاده شود، بسیار شیک و زیبا می شود. این موضوع باعث شده تا در سال های اخیر حجم استفاده از این محصول افزایش چشم گیری داشته باشد.
محافظت از کابل
یکی دیگر از مزایای استفاده از این سینی، جلوگیری از آسیب دیدن کابل ها می باشد. معمولا در صورتی که جسم سنگین و یا نوک تیزی به کابل ها برخورد کند، باعث زخمی شدن روکش کابل می شود. این موضوع می تواند خطرات بسیار زیادی را برای ساکنین یک ساختمان نیز به وجود بیاورد. بدین ترتیب هم در ساختمان های مسکونی و هم در ساختمان های تجاری و اداری برای حفظ جان افراد، این سینی لازم و ضروری می باشد. معمولا در مدارس، بیمارستان ها، ادارات، بانک ها و … استفاده از این محصول از سال ها پیش مرسوم بوده و در حال حاضر نیز از این محصول استفاده می شود.
نصب آسان
یکی دیگر از مزایای استفاده از سینی یاد شده، نصب راحت و آسان آنها می باشد. بدین ترتیب در مدت زمانی کوتاه می توان متراژ زیادی از این محصول را بر روی دیوار نصب کرد. علاوه بر نصب، حمل و جابجایی این محصول نیز راحت و آسان می باشد. معمولا برای جا به جایی این سینی از باندیل و پلاستیک های حباب دار و همچنین در برخی موارد نیز از پالت استفاده می شود. بدین ترتیب هم در هنگام حمل و نقل و هم در هنگام نصب هیچ گونه مشکلی برای افراد به وجود نمی آید. این موضوع باعث شده تا تمایل به استفاده از محصول یاد شده در سال های اخیر افزایش روز افزونی داشته باشد.
جمع بندی
این محصول یک سامانه گردانندگی کابل است که در انواع اندازه ها و سبک های مختلف از جمله دستگاه تولید کنندگان تلویزیون کابلی در دسترس است که کار ورود یا خروج از سیم های موجود یا درونی سینی را تسهیل میکند. این ها احتمالاً برای کنترل دسته های سنگین شبکه و نگهداری از آن ها در برابر هر گونه آسیب مورد بهره برداری قرار می گیرند. انواع مختلفی از ظروف کابل شامل Ladder، Galvanized، Perforated، PVC و … وجود دارد. قبل از انتخاب هر یک از آن ها، مراقب پیکر بندی سیستم خود باشید که شما را به سمت صحیح هدایت می کند.
به طور کلی سینی کابل برای نگهداری کابل ها و سیم ها به طور زیادی استفاده می شود تا به طور آسوده در داخل ساختمان ها از آن بهره برداری گردد و در نتیجه اغلب در محل های ساخت و ساز که بر مبنای استاندارد های رایج ساخته می شوند، از این محصول استفاده می شود. آن ها به سرعت ارزش خود را به عنوان یکی از مطمئن ترین و با اطمینان ترین راه برای پشتیبانی از سیم های باز ثابت کردند. این یک راه حل مقرون به صرفه است که بار جا به جایی سیم های شبکه را افزایش می دهد. سینی کابل به دلیل طراحی کاربر محور، هر گونه آسیب به آن ها را به حداقل می رساند. علاوه بر این، به عنوان یک روش صرفه جویی در زمان شناخته میشود چون شما می توانید به راحتی آن را نصب کنید و به سختی چند دقیقه طول میکشد.